miercuri, august 10, 2022

Carlo Parisi, noul tehnician al echipei CS Rapid

by Mircea M

Carlos Parisi, un antrenor cu renume în voleiul european, a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei feminine de volei CS Rapid Bucureşti, a anunţat, vineri, clubul pe pagina sa de socializare. 

Parisi vine de la Olympiakos Pireu şi are o carieră impresionantă, pe parcursul căreia s-a aflat la conducerea unor formaţii recunoscute precum Roma, Scandicci, Casalmaggiore, Le Cannet, Lokomotiv Baku sau a naţionalei Cehiei.

Tehnicianul a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupei Italiei, a cucerit de două ori Cupa CEV şi are o finală de Champions League.

Staff-ul tehnic va fi completat de Dan Florea (antrenor secund), Aurel Ioniţă (antrenor coordonator), Kemal Guner (preparator fizic), Radu Buldur (statistician), Ion Puscaşu (masor).

CS Rapid, care are 17 titluri naţionale în palmares (ultimul în 2006) şi medalia de bronz în Cupa CEV (1990), s-a clasat pe locul 7 la finalul sezonului trecut şi va participa în Cupa Challenge, urmând să înfrunte în primul tur formaţia sârbă Tent Obrenovac, prima manşă fiind programată în perioada 22-24 noiembrie (în deplasare), în timp ce returul va avea loc la Bucureşti, între 29 noiembrie şi 1 decembrie.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii