Carmen Dan: Nu renunțăm la proiectul stadionului Dinamo!

Am avut astăzi o discuție cu reprezentanții echipei de fotbal Dinamo, domnii Ionuț Negoiță și Adrian Mutu, privind situația stadionului Dinamo. Am convenit împreună că modernizarea stadionului Dinamo este un proiect prioritar pentru ambele părți și tocmai de aceea avem convingerea că în scurt timp vom avea și o rezolvare a acestei situații, a anunțat ministrul Carmen Dan.

De astăzi suntem mai mulți cei care ne dorim să punem stadionul Dinamo la dispoziția CNI pentru a fi modernizat și valorificat așa cum este normal să fie: în interesul românilor, al iubitorilor de sport și fotbal.

Am avut o nouă confirmare legată de cine sunt cei cu adevărat interesați să avem un stadion modern. Cei care au lipsit, și-au dovedit încă o dată lipsa de interes și reaua-credință.

“Se modernizează stadionul Dinamo pe un proiect pe care îl are CNI. Cred că vorbim de foarte puţin timp de acum înainte până vom putea demara legal aceste lucruri. Am făcut o sesizare în ceea ce priveşte încălcări ale legii penale. Spun cu toată convingerea că da, se va putea juca EURO 2020” a declarat Carmen Dan pentru Mediafax

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.