Carmen Tocală, noul președinte al Federației Române de Baschet!

Fosta jucătoare de baschet Carmen Tocală a câştigat, marţi, alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet din cadrul Adunării Generale desfăşurate la sediul FRB din Capitală la care au participat 118 din cele 123 de cluburi afiliate, informeaz[ AGERPRES.

Tocală, care revine în funcţia de preşedinte a FRB după 9 ani, a fost votată de 61 dintre membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală. În cursa electorală s-au mai aflat trei candidaţi, Adrian Voinescu primind 33 de voturi, Virgil Stănescu 22 voturi şi Ştefan Săndulache 2 voturi.

Tot marţi au mai fost stabiliţi cei doi vicepreşedinţi, Alina Moanţă şi Mircea Cristescu, aceştia neavând contracandidaţi.

De asemenea, au fost aleşi cei zece membri ai Consiliului Director după cum urmează: Cătălin Tănase, Dan Calancea, Horatiu Floca, Şerban Sere (reprezentanţi ai cluburilor cu activitate la nivel de seniori), Florin Covaciu, Vlad Ghizdăreanu, Veronica Gavrilă, Dacian Dan (reprezentanţi ai cluburilor cu activitate exclusivă la nivel de juniori), Marius Marinescu, Aurora Dragoş (reprezentanţi din afara structurilor afiliate la FRB).

În vârstă de 59 de ani, fosta jucătoare a mai fost preşedintă a Federaţiei Române de Baschet între 2005 şi 2012. Carmen Tocală a condus Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport, iar ulterior a fost secretar de stat pe probleme de sport în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului. Din 2019 ea ocupă funcţia de vicepreşedinte al FIBA Europe.

Sursa AGERPRES

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More