Câştigătorii US Open la simplu vor primi câte 2 milioane de euro

Câştigătorii la simplu feminin şi masculin la ediţia din acest a turneului de Grand Slam US Open vor primi câte 2,6 milioane de dolari (1,96 milioane de euro), cu 37 la sută mai mult ca în 2012, sume ce reprezintă un record al premiilor oferite în tenis, informează lequipe.fr.

us open 2013Jucătorii care vor fi eliminaţi în primul tur vor primi câte 32.000 de dolari (circa 24.000 de euro), cu 32 la sută mai mult ca la ediţia precedentă. În total, premii de 34,3 miloane de dolari (circa 25 de milioane de euro) vor fi acordate la ultimul Grand Slam al anului.

În comparaţie cu US Open, câştigătorul, atât pe tabloul feminin, cât şi pe cel masculin de simplu, a încasat 1,88 milioane de euro la Wimbledon, 1,85 milioane de euro la Australian Open şi 1,5 milioane de euro la Roland Garros.

Meciurile de pe tablourile principale la competiţia de la Flushing Meadows se vor desfăşura între 26 august şi 8 septembrie.

Citește si...

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

Laboratorul de control doping Bucureşti susţine că probele de sânge ale Simonei Halep au respectat temperaturile standard

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More