Cätälina Ponor “Ziua in care nu imi pot stapani lacrimile de emotie ❤️”

Gimnasta Cătălina Ponor a fost desemnată de Comitelul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) să fie portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro.

“Astazi am aflat ca imi voi reprezenta tara la Rio si ca voi fi singura gimnasta din istoria Romaniei care va purta drapelul la Olimpiada. Doar simplul fapt ca astern cuvintele acestea aici, pe Facebook, imi face inima sa bata mai repede. Parca bate cat in toate momentele minunate de pana acum, pe care mi le-a oferit gimnastica.

As vrea sa va pot descrie cu adevarat ce simt. Am sufletul nerabdator, agitat, parca vrea sa-mi iasa din piept si sa o ia la goana spre Rio. Parca face incontinuu tsukahara intinsa cu 3 suruburi de cand am aflat vestea.

In ziua in care imi vor tremura mainile si voi avea lacrimi in ochi, tinand steagul tuturor romanilor sus, cat de sus voi putea, sa stiti ca ma voi gandi doar la voi si la cum sa va fac fericiti. Va asigur ca toti sportivii romani prezenti la Olimpiada vor lupta fara oprire ca sa faca toata tara mandra, ca sa ne ridicam numele mult mai sus decat voi putea eu sa ridic drapelul. Daca as putea, l-as ridica atat de sus, sa atinga cerul si sa il tina lumea minte. Dar nu o sa pot fizic, asa ca voi da totul in competitie. Ca sa castigam, ca sa ajungem in varf, unde ne e locul. Asa sa ne tina lumea minte cu adevarat!

Va multumesc pentru sprijin si pentru incredere. Voi ridica drapelul pentru voi si inima imi va bate de sute de ori mai repede tot pentru voi, pentru Romania!” a scris Cătălina Ponor pe facebook

Istoria Sportului, sportivii care au purtat drapelul Romaniei la deschiderea JO

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.