CE serbia 2012, Trei din patru semi-finaliste sunt deja confirmate dupa ziua a doua din grupele principale Runda I si II

Trei din patru semi-finaliste sunt deja confirmate după ziua a doua  din grupele principale Runda I și II,meciuri care sau desfasurat  în Novi Sad și Belgrad.

CE SERBIA 2012, 3 ECHIPE CALIFICATE IN SEMIFINALEÎn Grupa I Norvegia a rămas singura dintre toate echipele principale calificata in semi-finale după cinci meciuri de ansamblu, inclusiv Runda preliminară, după ce a bătut Suedia marți cu scorul de 28-25, Danezele au castigat in fata Cehiei cu 33-30, iar echipa gazda Serbia, a remizat cu Suedia 21-21 , astfel campioana en-titre este confirmata ca fiind câștigătorea acestei grupe.

Meciurile finale din 13 decembrie, Cehia – Suedia, Serbia – Franta, Norvegia – Danemarca,  vor decide a doua semi-finalista din grupa I.În prezent in clasament, echipa gazda, Serbia, sunt în cea mai bună poziție cu cinci puncte avans fata de Franța și Danemarca, cu patru puncte fiecare.

În Grupa II la Novi Sad ambele semi-finaliste sunt confirmate deja: Muntenegru și Ungaria (ambele 6 puncte), restul echipelor – România, Germania, Rusia și Spania – sunt egale cu trei puncte, astfel situatia este dura si interesanta, matematica  va decide care echipa va primii bilete de la Belgrad pentru a juca meciul pentru locurile de 5/6.

Rezultatele obţinute de echipa nationala a Romaniei la CE din Serbia până în prezent: 21-21 cu Rusia, 22-19 cu Islanda şi 20-23 cu Muntenegru (grupa preliminară D), 31-26 cu Spania şi 19-25 cu Ungaria (grupa principală II).

Citește si...

Gorjencele vor juca în deplasare la Buzău în prima rundă a noului sezon

Vasile.M

S-a stabilit programul Ligii Florilor, ediția 2024-2025

Mircea M

Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

Redacția

Constantin Din a anunţat obiectivele echipei naţionale de handbal feminin

Redacția

CSM Iași la al patrulea transfer!

Mircea M

Minaur la al patrulea transfer!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More