CEO isi propune un plan pentru Pandurii: rămane Pârvulescu, afară USMO

In coferinta de presa Directorul General CE Oltenia Laurentiu Ciurel a confirmat ca ii ofera toata increderea presedintelui clubului Pandurii Targu Jiu Eugen Parvulescu , iar USMO va fi exclus din acţionariat, menţionând că li se arată mereu „pisica” cu licenţierea.

ciurel laurentiu

Dupa plecarea lui Marin Condescu de la club, Laurenţiu Ciurel spune că acum se încearcă „schimbarea lucrurilor“ la Pandurii. „Sper că reuşim. Marin Condescu nu mai are legătură cu clubul, dar sunt destul de mulţi oameni lăsaţi în urmă care judecă la fel ca dânsul. Ni se arată pisica cu procesul acesta de licenţiere. Nu cred că e aşa de vast, complicat şi greu încât dacă mai întrebăm ceva vezi doamne riscăm să nu ne licenţiem. Sunt lucruri acolo care nu sunt normale“, a spus acesta.

Directorul Ciurel a mai spus că actualul preşedinte al clubului, Eugen Pârvulescu, a cerut un audit, dar nu prea permite efectuarea lui. „Deocamdată acordăm încredere domnului Pîrvulescu. Acţiunea de audit pe care a cerut-o, dumnealui a cerut-o,  trebuie să aibă loc, aşa că mergem acolo şi de câte ori întrebăm ceva sau dă-mi factura aia, spun dacă se mai continuă cu întrebările astea riscăm să nu ne licenţiem“, a mai precizat Ciurel.

Despre acţionarul din partea sindicatelor, USMO, Drectorul CE Oltenia Laurentiu Ciurel crede că aceasta nu mai are ce căuta la Clubul Pandurii. „Cine e USMO din moment ce toţi au trecut la alt sindicat? Nu mai există USMO, nu ştiu cum ar mai putea face parte din AGA Pandurii. După ce se vor clarifica lucrurile, sigur voi cere lucrul acesta (n.red. – excluderea). Ei nu au dat nici un ban şi începem să avem dovezi că au plecat bani din club către USMO. Domnului Golea trebuie să i se clarifice statutul din mai multe puncte de vedere“, a declarat Ciurel.

REACŢIE

Marin Golea, cel  care reprezinta USMO în AGA la Pandurii, crede că sindicatele nu pot fi scoase din acţionariat. El a mai spus că cei care ar putea fi daţi afară din club, din lipsa plăţii cotizaţiei pe trei luni, sunt chiar cei de la CEO. Anul trecut, CE Oltenia a sponsorizat Pandurii doar în prima jumătate a anului, după care nu a mai dat un leu.


 

Citește si...

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More