CFR Cluj merge în primăvara europeană!

Campioana României a învins-o pe Celtic cu 2-0 și a obținut calificarea din grupele UEFA Europa League. Luni, clujenii își vor afla adversara din ”șaisprezecimi”.

CFR Cluj a fost echipa mai periculoasă în prima repriză în fața unei echipe care era sigură de prima poziție indiferent de rezultatul partidei.

După pauză, Andrei Burcă (49) a reușit să înscrie cu capul în urma unui corner executat de Ciprian Deac. Și tot Deac i-a pasat perfect lui Djoković (70) în fața porții pentru 2-0.

A fost a patra victorie pentru CFR Cluj într-o grupă ce părea imposibilă! Iar campioana merge în primăvara europeană pentru prima dată după sezonul 2012-2013. Atunci, ardelenii terminau pe locul 3 o grupă de Champions League cu Manchester United, Galatasaray și Braga, înainte de a fi eliminați din ”16”-imile Europa League de Inter Milano.

Luni, 16 decembrie, CFR Cluj își va afla adversa din următoarea fază. Încheind grupa pe locul secund, campioana României se va afla în urna a doua. Pe lângă câștigătoarele grupelor din Europa League, formația lui Dan Petrescu ar putea-o întâlni și pe una dintre Ajax, Red Bull Salzburg, Inter sau Benfica, venite din Liga Campionilor. Tragerea la sorți va avea loc la Nyon, cu începere de la ora 14:00, ora României.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV