ianuarie 28, 2023
NoutățiUltima ORĂ

Cheltuirea banilor veniți din bugetul MApN vor fi informații secretizate

De mai bine de 20 de ani, Clubul Sportiv al Armatei (CSA, CLUBUL lui TALPAN) Steaua București se tot scufundă, dar ceea ce vrea să facă actualul comandant, colonelul Răzvan Bichir, cu acordul conducerii Ministerului Apărării Naționale (MApN) depășește orice imaginație.

Armata asigură buget de 1.330.000 € pentru ca Steaua București să joace în Liga a II-a

Ca să nu mai dea explicații publice privind modul de cheltuirea banilor dați de Ministerul Apărării Naționale, comandantul Răzvan Bichir a făcut o propunere incredibilă secretarului de stat care răspunde de clubul militar Eduard Bachide, informează puterea.ro.

Răzvan Bichir a propus ca datele privind cheltuirea banilor veniți din bugetul MApN să fie informații secretizate. Practic, Bichir vrea să nu se mai știe, de exemplu, câți bani se cheltuie cu întreținerea Stadionului Steaua, cu echipa de fotbal, cu remunerațiile sportivilor.

Ideea lui Bichir a fost imediat acceptată de secretarul de stat Eduard Bachide și urmează să fie aprobată de ministrul Apărării, Angel Tîlvar. Așadar, risipiți bani cum vreți și când vreți, că totul e secret!

Citește si...

Echipa armatei eliminată din Cupa Challenge

Redacția

Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

Redacția

Arcada GALAȚI, eliminată din Cupa CEV

Redacția

Minaur surclasată de SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Gorjencele învinse la Brăila

Redacția

Dinamo învinge campioana, în primul meci din istoria Diviziei A cu sistem video challenge

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More