Chiajna a facut apel la TAS

Conducerea clubului Concordia Chiajna a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne împotriva retrogradării în liga secundă, invocând problemele financiare cu care sa confruntat si cele actuale ale clubului Rapid Bucureşti, echipă de care a fost învinsă în barajul pentru menţinerea în Liga I.

Tribunalul de Arbitraj SportivTAS a confirmat luni că gruparea ilfoveană a făcut apel împotriva deciziei Federaţiei Române de Fotbal, solicitând judecarea acestui caz în regim de urgenţă, în condiţiile în care noua ediţie a campionatului de fotbal al României va debuta la sfârşitul acestei săptămâni.

Sâmbătă, Concordia Chiajna a fost învinsă cu 2-1 de Rapid Bucureşti în barajul pentru menţinerea în prima divizie, iar acum îşi bazează demersul la TAS prin faptul că FRF a refuzat să le acorde licenţa giuleştenilor, din motive financiare.

Conform TAS, echipa din Chiajna susţine faptul că Rapid nu ar fi fost astfel eligibilă să dispute respectivul baraj.

Problemele financiare ale Rapidului au făcut ca UEFA să aplice, în luna mai, o suspendare pe un an din competiţiile europene clubului alb-vişiniu, căruia i-a aplicat şi o amendă de 100.000 euro.

Citește si...

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More