Christoph Daum, propunerea Administrației FRF pentru postul de selecționer al României

Tehnicianul german Christoph Daum în vârstă de 62 de ani va fi prezentat astăzi membrilor Comitetului Executiv al FRF cu propunerea de a deveni antrenorul primei reprezentative.

Campion în Germania, Austria și de trei ori în Turcia, Christoph Daum este propunerea Administrației FRF pentru postul de selecționer al României. Antrenorul german a pregătit echipe importante precum FC Koln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Beșiktaș, Fenerbahce, Austria Viena și Club Bruges, colaborând cu jucători precum Michael Ballack, Jurgen Kohler, Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Thomas Hassler, Matthias Sammer sau Bodo Ilgner.

Adunând aproape 400 de meciuri ca antrenor în Bundesliga, Christoph Daum a reușit să câștige titlul în Germania cu Stuttgart și să termine de șase ori pe podium, cu Leverkusen și Koln, echipă cu care a reușit și o promovare în primul eșalon german. Totodată, are experiența zecilor de partide în cupele europene, reușind să ajungă în semifinalele Cupei UEFA cu FC Koln și parcursuri în Liga Campionilor cu Leverkusen sau Fenerbahce.

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.