Cinci jucători părăsesc clubul Steaua!

Clubul Steaua a anuntat pe pagina oficiala, ca jucatorii Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepelita, Raul Rusescu si Alexandru Bourceanu au ajuns la finalul contractului si vor pleca de la echipa „ros-albastra”

„Clubul nostru le multumeşte tututor pentru performanţele extraordinare realizate de-a lungul anilor în tricoul roş-albastru, în care au cucerit trei titluri consecutive, o Supercupă a Romaniei, o Cupă a României şi Cupa Ligii, precum şi participări în grupele UEFA Champions League şi UEFA Europa League”, a fost publicat pe site-ul oficial

Arlauskis a venit la Steaua în vara trecută, liber de contract, şi a evoluat în 40 de partide din competiţiile interne, precum şi în Liga Campionilor şi Liga Europa. El a semnat deja cu gruparea engleză Watford.

Iasmin Latovlevici a evoluat la Steaua din 2010, jucând în 176 de partide oficiale. El a marcat de 12 ori şi a dat 11 pase decisive.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More