CIO, ONU si OMS luptă împotriva COVID-19

Comitetul International Olimpic (CIO), Organizatia Natiunilor Unite (ONU) si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-au unit fortele pentru a lupta contra pandemiei de COVID-19 si au lansat cu ocazia Zilei Olimpice 2020, sarbatorita pe 23 iunie, un parteneriat pentru a incuraja oamenii si comunitatile din intreaga lume sa ia masuri pentru a putea fi cu totii #HEALTHYTogether (sanatosi impreuna).

Folosind tema „Healthy Together”, partenerii si sportivii vor evidentia efortul colectiv si colaborarea globala necesara pentru a reduce raspandirea si impactul COVID-19.

In saptamanile urmatoare, sportivii olimpici vor ajuta la furnizarea de informatii importante privind sanatatea publica, inspirand oamenii sa adopte sau sa continue comportamente care vor reduce pandemia si vor oferi resurse care promoveaza sanatatea fizica si psihica.

„Sportul poate salva vieti. Am vazut in ultimele cateva luni cat de importante sunt sportul si activitatea fizica pentru sanatate si bunastare. Lucrand impreuna cu OMS si Natiunile Unite putem face un alt pas impreuna. Sportivii olimpici vor impartasi informatiile si cele mai bune practici de care are nevoie acum lumea”. a declarat Presedintele CIO Thomas Bach.

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Andrada Vincze, psiholog sportiv: „Nu trebuie avem așteptări nerealiste cu privire la performanță

Redacția

Gala Sportului Românesc 2023 oferă premii la 19 categorii

Redacția

Bugetul sportului este de 104 milioane de lei. Elisabeta Lipă după sistarea finanțării de către ANS!

Oana B

Constantin Din: E o neînţelegere, handbalul va primi finanţare

Mircea M

Rușinea handbalului românesc. Imaginile de toată jena

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More