Cisnădie pierde la „masa verde” meciul cu HC Lada Togliatti

by Redacția

Meciul din turul patru dintre echipa rusă HC Lada Togliatti și Măgura Cisnădie programat pe șase februarie în Grupa C a competiţiei feminine de handbal EHF European League, a fost anulat, informează  EHF.

Astfel Lada Togliatti câștigă partida cu 10-0 în urma deciziei anunțate de Federaţia Europeană de handbal.

EHF a anunțat data meciului (6 februarie), dar cele două echipe nu au ajuns la un acord, mai exact Cisnădie a evoluat la Zalău pe 10 februarie în loc sa joace în Rusia.

Clubul rus a anunţat pe platforma de socializare următoarele :

Măgura Cisnădie a fost surclasată echipa norvegiană Storhamar Handball Elite, scor 35-18 (16-8), sâmbătă seara, în deplasare, la Hamar.

Măgura, câştigase meciul tur cu 33-28, s-a înclinat fără drept de apel, însă are şanse mici de a accede în sferturi, după ce a pierdut la ”masa verde” (0-10) partida nedisputată în deplasare cu Lada Togliatti din cauza Covid-19. După patru zile de la meciul din Cupele europene (amânat cazuri COVID-19), sibiencele au jucat la Zalău, fapt ce a determinat EHF să anuleze meciul.

După înfrângerea din runda a cincea clasamentul se modifica astfel :

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii