Cisnădie si Vâlcea și-au aflat adversarele din Liga Europeană. Gloria. Buzău rămâne în așteptare!

Marți la Viena, a avut loc tragerea la sorți a turului trei preliminar al Ligii Europene feminine, ultimul înaintea fazei grupelor. Vâlcea și Cisnădie și-au aflat adversarele în urna capilor de serie, în timp ce Gloria Buzău așteaptă decizia EHF.

Cele două echipe româneşti au fost repartizate direct în turul al treilea şi au făcut parte  din prima urnă valorică la tragerea la sorţi.

Gloria Buzău a reclamat la EHF faptul că Malaga a utilizat în returul disputat în România o jucătoare ce nu era înscrisă în raportul de joc, cazul urmând să fie de EHF. În urmă cu mai mulți ani EHF a stabilit ca meciurile sa fie câștigate pe teren „nu la masa verde”. Cel mai probabil clubul va fi amendat dar rezultatul nu va fi întors, așa cum s-a întâmplat chiar CSM – ului.

SCM Rm.Vâlcea va întâlni in deplasare echipa suedeză H65 Hoors în prima manșă. Măgura Cisnădie se va duela cu echipa maghiară Siófok  tot în deplasare.

Meciurile turului III preliminar vor avea loc în perioada 3-4 și 10-11 decembrie.

 

Citește si...

S-au stabilit jocurile la turneul Final Four EHF European League

Redacția

Gloria Bistriţa în premieră la Turneul Final Four al European League

Ionuț Popa

Gloria câștigă cu emoții duelul cu Motherson Mosonmagyarovari KC

Mircea M

CSM București la un pas de sferturile Ligii Campionilor

Mircea M

Dunărea Brăila, la un pas de Final Four în EHF European League!

Redacția

Minaur va juca în sferturile de finală cu Bregenz Handball (Austria)

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More