ianuarie 28, 2023
Cupele Europene

Cisnădie si Vâlcea și-au aflat adversarele din Liga Europeană. Gloria. Buzău rămâne în așteptare!

Marți la Viena, a avut loc tragerea la sorți a turului trei preliminar al Ligii Europene feminine, ultimul înaintea fazei grupelor. Vâlcea și Cisnădie și-au aflat adversarele în urna capilor de serie, în timp ce Gloria Buzău așteaptă decizia EHF.

Cele două echipe româneşti au fost repartizate direct în turul al treilea şi au făcut parte  din prima urnă valorică la tragerea la sorţi.

Gloria Buzău a reclamat la EHF faptul că Malaga a utilizat în returul disputat în România o jucătoare ce nu era înscrisă în raportul de joc, cazul urmând să fie de EHF. În urmă cu mai mulți ani EHF a stabilit ca meciurile sa fie câștigate pe teren „nu la masa verde”. Cel mai probabil clubul va fi amendat dar rezultatul nu va fi întors, așa cum s-a întâmplat chiar CSM – ului.

SCM Rm.Vâlcea va întâlni in deplasare echipa suedeză H65 Hoors în prima manșă. Măgura Cisnădie se va duela cu echipa maghiară Siófok  tot în deplasare.

Meciurile turului III preliminar vor avea loc în perioada 3-4 și 10-11 decembrie.

 

Citește si...

Cristina Neagu, a treia jucătoare din istorie cu 1000 de goluri în Liga Campionilor

Redacția

SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Thuringer HC în EHF European League

Mircea M

CSM București s-a calificat în ”sferturile” Ligii Campionilor

Redacția

Rapid, la a doua sa înfrângere în Liga Campionilor

Vasile.M

SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă în Franţa

Mircea M

CSM Bucuresti, în căutarea victoriei cu numărul 9 în Liga Campionilor

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More