Clubul Olimpia și-a premiat sportivii alături de ministrul sportului

Ministrul tineretului și sportului Bogdan Matei și secretarii de stat din MTS Cosmin Butuza și Remus Munteanu au asistat ieri la festivitatea de premiere a celor mai buni 10 sportivi ai clubului Olimpia pe anul 2018. Cel mai prolific dintre cluburile departamentale este printre cele mai puternice cluburi sportive din țară și se mândrește cu un palmares remarcabil.

La ceremonia de marți a fost prezentă și Ioana Bran, fostul ministru al tineretului și sportului, alte personalități și oficialități ale sportului românesc, cu toții aplaudând nu numai premierea celor mai buni sportivi și antrenori ai Olimpiei, dar și demonstrațiile micilor practicanți de box, gimnastică, arte marțiale sau baschet. La final, Gheorghe Iordache, conducătorul clubului Olimpia, a oferit distincții și oficialităților prezente.

“Clubul Olimpia este un club cu o tradiție și cu un palmares impresionante. Beneficiază și de o amplă bază sportivă, unul dintre motivele pentru care va deveni și unul dintre Complexurile Sportive Naționale ale MTS. Vreau să-i felicit pe sportivi și pe antrenorii lor pentru performanțe și continuitate și le doresc ca în 2019, an pre-olimpic, să reușească să aibă cât mai mulți sportivi calificați la JO de la Tokyo 2020”, a spus Bogdan Matei.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV