Clubul Steaua Bucuresti a anunţat oficial despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

Site-ul oficial al Stelei a anuntat despartirea de Laurentiu Reghecampf si staff-ul acestuia. Fostul tehnician al ros-albastrilor a acceptat oferta primita de la Al Hilal.

Steaua Bucuresti le multumeste oficial lui Laurentiu Reghecampf si membrilor staff-ului acestuia, care si-au reziliat, in cursul zilei de marti, intelegerile pe care le aveau cu clubul nostru.

regheFostul antrenor al Stelei si secunzii sai au ales sa dea curs ofertei de la clubul saudit Al Hilal, unde vor activa in urmatorii doi ani.

Clubul nostru le multumeste pentru performantele extraordinare reusite in ultimele doua sezoane, in care au adus doua titluri de campioana, Super Cupa Romaniei, calificarea in „optimile” UEFA Europa League si prezenta in grupele UEFA Champions League.

FC Steaua Bucuresti le doreste mult succes in proiectul viitor lui Laurentiu Reghecampf, Anton Petrea, Cristi Termure, Florin Tene, Thomas Neubert si Ovidiu Kurti!

Dupa aproape doi ani de mandat, Laurentiu Reghecampf a reusit performante extraordinare pe banca ros-albastrilor, timp in care a cucerit doua titluri de campion, o Super Cupa a Romaniei, este foarte aproape de a cuceri Cupa Romaniei si a bifat rezultate notabile in UEFA Champions League si UEFA Europa League, acolo unde a ajuns pana in faza „optimilor” de finala.

Din totalul de 103 de partide, 68 au fost in Liga 1, 8 in Cupa Romaniei, una in Super Cupa Romaniei, 12 in UEFA Champions League si 14 in UEFA Europa League.

In Liga 1, dintr-un total de 68 de jocuri, 46 au fost castigate, 18 s-au terminat la egalitate si s-au pierdut doar 4. In Cupa Romaniei, ros-albastrii au inregistrat, cu Laurentiu Reghecampf pe banca, 5 victorii si 3 rezultate de egalitate (dintre care 0-0 cu Concordia Chiajna in sezonul trecut, joc pierdut apoi la loviturile de departajare si 0-0 cu Astra Giurgiu, in finala pierduta tot la loviturile de departajare). Singura partida din Super Cupa Romaniei a fost castigata cu 3-0 in fata celor de la Petrolul Ploiesti.

In UEFA Champions League, Steaua a castigat 3 partide din cele 12 disputate, in timp ce 6 au fost incheiate la egalitate si doar 3 au fost pierdute.

In cea mai de succes campanie europeana a lui Laurentiu Reghecampf, in UEFA Europa League, Steaua a obtinut 8 victorii, 2 rezultate de egalitate si a pierdut de 4 ori.

Citește si...

Brazilia, eliminată de la Copa America

Redacția

Răzvan Burleanu: Vom comunica viitorul lui Edward Iordănescu

Oana B

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Redacția

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More