Clubul Universitatea Craiova este din nou membru al FRF

Preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, a anunţat că Universitatea Craiova a fost repusă în drepturi şi poate solicita licenţa pentru noul sezon al Ligii 1.

Universitatea CraiovaPatronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a depus pe 20 februarie o cerere de înscriere în Liga 1 pentru sezonul 2013/2014.

Viorel Duru a spus că Universitatea Craiova este din nou membru al Federaţiei Române de Fotbal, forul de la Bucureşti respectând decizia unei instanţe.

„La ora actuală, Universitatea Craiova este repusă în drepturi şi e membru afiliat la FRF, conform unei decizii date de instanţă pe care FRF o respectă. În acest condiÅ£ii clubul poate solicita primirea licenÅ£ei, teoretic şi de Liga I, dar mult mai practic de Liga a doua deoarece ei erau retrogradaÅ£i sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta şi problema clubului craiovean, dar momentan nu cunosc care va fi ordinea de zi a şedinÅ£ei respective.

Am văzut şi noi că Mititelu a solicitat inscrierea echipei în Liga întâi, dar eu nu pot să ştiu care va fi răspunsul solicitării dumnealui. Organele abilitate vor hotărâ acest aspect”, a spus Viorel Duru, conform Prosport.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More