CM Serbia 2013, Oana Manea a suferit o entorsă in timpul partidei cu Tunisia

Atitudine, determinare, forţă. România a avut toate aceste calităţi la jocul de debut a Campionatului Mondial, cu Tunisia. Jocul a avut însă şi efecte nedorite, chiar dureroase pentru câteva jucătoare ale naţionalei, scrie Prosport.

oana-manea

Valentina Ardean a ieşit şchiopătând la final, dar în situaţii şi mai delicate s-au aflat alte două coechipiere. Oana Manea a suferit o entorsă la un deget. “În urma unui duel, degetul i-a fost dat la 90 de grade peste cap”, a povestit Gheorghe Tadici.

O accidentare teribilă a suferit şi Adriana Ţăcălie, chiar dacă în primă fază a trecut puţin neobservată. Interul naţionalei şi-a înghiţit limba, ea fiind salvată imediat de kinoterapeutul Adrian Ionescu. “Noi de pe bancă nu ne-am dat seama imediat, dar staful nostru medical au rezolvat problema înaintea echipei de intervenţie a turneului. I-a venit la timp aerul. Important este că Adriana şi-a revenit complet, iar de mâine poate intra în teren”, a mai spus Tadici.

Valentina Ardean a susţinut, la rândul ei, că se va reface până la meciurile cu Germania şi Ungaria de săptămâna viitoare: ”Există o mică problemă, peste care sper să trec cât mai repede” sursa:prosport

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.