COMUNICAT Jandarmeria Sibiu după gazele din Sala Polivalentă Măgura Cisnădie

Măgura Cisnădie și SCM Rm. Vâlcea s-au duelat în etapa a șasea din Liga Națională, scor 36-36, la finalul meciului am avut parte de UN SCANDAL fără precedent. Potrivit Jandarmeriei Sibiu, VINOVAȚII au fost suporterii  echipei câştigătoare !!!!!????? Adică cum ? oaspeții au câștigat!? Știți voi ceva ce noi nu știm?

COMUNICAT jANDARMERIA SIBIU

În această după-amiază, la finalul meciului de handbal dintre echipele CS Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea, care a avut loc în Sala Polivalentă Măgura Cisnădie, suporterii echipei câştigătoare, manifestându-şi euforic bucuria câştigului, au început să tragă de plasa de siguranţă care desparte terenul de joc de tribune, în încercarea de a intra pe teren. La acel moment, doi reprezentanţi ai Poliţiei Locale Sibiu care se aflau în zona plasei de protecţie, au cerut sprijinul jandarmilor, întrucât situaţia escaladase. Jandarmii s-au deplasat în zona respectiva şi le-au pus in vedere suporterilor că există riscul ca plasa să se rupă si astfel viaţa lor şi a celorlalţi participanţi să fie pusă in pericol. Suporterii deveniseră foarte agresivi, adresând injurii şi ameninţări forţelor de ordine. Din grupul de aproximativ 30 de suporteri violenţi, jandarmii au reuşit să il extragă pe liderul galeriei, moment în care ceilalţi au devenit agresivi, împingând forţele de ordine, jandarmii fiind nevoiţi să folosească spray-ul de mână iritant-lacrimogen pe care îl aveau în dotare. În urma acestei acţiuni, o minoră a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta era însoţită de tatăl său, suporter care făcea parte din acest grup de suporteri. Minora a fost scoasă în afara sălii, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Menţionăm faptul că forţele de ordine au evacuat în mod controlat şi celelalte persoane din sală, iar suporterii violenţi au fost conduşi în afara arenei sportive pentru a fi identificaţi. În perioada imediat următoare, vor fi analizate toate imaginile şi înregistrările pe care le avem la dispoziţie, pentru stabilirea identităţii persoanelor care au comis fapte antisociale, in vederea aplicării măsurilor ce se impun. Precizăm faptul că inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu a dispus măsuri de verificare a modului de acţiune al jandarmilor, urmând ca, în funcţie de rezultatele verificărilor, să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale.

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, VINOVAȚII au fost suporterii  echipei câştigătoare !!!!!????? Măi oamenilor din sistemul albastru lăsați dracului invențiile astrologice!!!! scorul a fost egal, pe ce planetă trăiți? Voi sunteți prea plictisiți, aruncați așa cu lacrimogenele de zici că ce mare scandal a fost, dar nu puteați să faceți cumva fără gaze? așa un pic de mușchi că altceva oricum nu aveți!!!!  Citiți un pic ”la lege” că scrie clar , nu aveți voie să aruncați așa cu lacrimogene în sală, unde mai sunt și alți spectatori!!! Aveți parcă ceva bastoane, ori nu știți ce să faceți cu ele? Ar fi bine să iasă în față MAREle ȘĂF jăndarm care  a dat ordin să se de-a cu spray. Da sunteți cu toate la cap? După ce dracu mergeți la sălile de sport să dați cu gaze?

JANDARMERIA a folosit spray lacrimogen ÎN SALĂ! Violenţe la finalul meciului!

Măi oamenilor din sistemul albastru lăsați dracului invențiile astrologice!!!! scorul a fost egal, pe ce planetă trăiți? Voi sunteți prea plictisiți, aruncați așa cu lacrimogenele de zici că ce mare scandal a fost, dar nu puteați să faceți cumva fără gaze? așa, un pic de mușchi încordați, că altceva oricum nu aveți!!!!  Citiți un pic ”la lege” că scrie clar , nu aveți voie să aruncați așa cu lacrimogene în sală, unde mai sunt și alți spectatori!!! Aveți parcă ceva bastoane, ori nu știți ce să faceți cu ele? Ar fi bine să iasă în față MAREle ȘĂF jăndarm care  a dat ordin să se de-a cu spray. La câți erați voi acolo le puteați bine merci arăta tactica bastonului, dacă totuși au călcat pe lege.

Muțumiri JANDARMERIEI SIBIENE că știe ce trebuie făcut în SALA DE SPORT!!!!

Citește si...

Proteste în sport înaintea Jocurilor Olimpice

Ionuț Popa

Stadionul din Giulești, Rapid și filmele cu mafioți!

Oana B

Nesimțire marca ProArena, Imagini în DIRECT cu o jucătoare care își pierde cunoștința

Mircea M

Avem voie să facem sport în România?

C. Sabău

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Andrada Vincze, psiholog sportiv: „Nu trebuie avem așteptări nerealiste cu privire la performanță

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More