Constantin DIN, a dezvăluit cum i-a ”incitat” CSM pe fanii Rapidului

Președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a comentat la o emisiune „SuperFanii”, gestul fanilor Rapidiști, care au înjurat-o pe Cristina Neagu la meciul dintre CSM și Rapid.

Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a fost prezent la ultima întâlnire dintre cele două echipe, la finalul lunii ianuarie, când CSM București, din postura de gazdă, a folosit mai multe șicane pentru a-i provoca pe fanii Rapidului.

CSM-ul a început! 

„Vreau să vă spun că galeria Rapidului de la handbal este foarte cunoscută și foarte apreciată la nivel european. Eu consider că inclusiv clubul CSM are o vină și a incitat la comportamentul nesportiv sau acest comportament nepotrivit pentru o arenă de sport. 

Vă spun concret, au fost amplificate zgomotele galeriei CSM, prin stația de amplificare. Dat volumul destul de tare, dacă nu la maxim. Eu, pe partea unde am stat, nu se auzea galeria Rapidului! În sală, pe partea cealaltă, nu se auzea. Când clubul CSM a luat această decizie, probabil că i-au incitat pe cei de la Rapid și și-au revărsat oful asupra jucătoarelor”, a spus Constantin Din, președintele FRH, la emisiunea ”SuperFanii”.


Am fost la meci iar boxele erau date așa de tare că nu te puteai înțelege cu persoana de lângă tine. Mai mult ca sigur ar trebui modificat câteva aliniate din regulament.

Adică să înțelegem că suporterii giuleșteni au răspuns la șicanele puse de conducerea CSM-ului?

FOTO la unul dintre meciurile CSM-ului

Comisia Centrală de Disciplină din cadrul FRH a avut pe masă la ultima ședință și cazul  suporterilor Rapidului care au scandat mesaje rasiste.

În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României – feminin, dintre CSM BUCUREȘTI  și CS RAPID BUCUREȘTI, din data de 20.02.2023, de la București, Comisia a solicitat un punct de vedere clubului CS RAPID BUCUREȘTI cu privire la incidentele din timpul și la finalul jocului,  până la următoarea ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, din data de 28.02.2023;

Marţi, Federația Română de Handbal a anunţat că se delimitează categoric de scandările împotriva Cristinei Neagu, jucătoare emblematică a handbalului românesc şi condamnă ferm limbajul jignitor, insultător şi agresiv, pe care doreşte să-l elimine din sălile unde se joacă handbal.


Asta ne lipsește nouă înjurături în sălile de sport! FCSB nu e Steaua, Dinamo cică nu e adevăratul Dinamo, Rapidul vine tare, în timp ce oamenii de ordine se uită la meci, că de, ce să facă? Nu au primit ordin să….

Doar imaginea handbalului are de suferit!

Observatorul e cu gândul la plata de după meci în timp ce arbitrii se gândesc la următoarea etapă, doar primesc fiecare câte 3000 lei, asta e important. Pe la Comisia de Disciplină, avem „domni” cu urechile astupate, doar nu cumva să se autosesizeze. Se aude până la FRH? Fiecare club a achitat 104.000 mii lei pentru arbitrii și observatori, rotunjit 21.000 euro de echipă. Avem 14 echipe în Liga Florilor, rezultă un total de 204.000 euro de la cluburi pentru arbitrii, observatori și FRH.

Acum după acest scandal, Gloria Bistrița decide că suporterii oaspeți nu au voie cu tobe, doar gazdele, conform legii din România au dreptul, fiecare club gazdă decide cine și cum intra în sală.

Citește si...

Corona Brașov învinge campioana în trei seturi

Mircea M

Florentin Pera: „Sunt foarte mândru de jucătoare, au luptat până la capăt”

Redacția

„Tricolorele”, victorie în fața Japoniei

Redacția

Corona Brașov întâlnește campioana

Mircea M

Calificarea în sferturi, aproape imposibilă

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la a zecea victorie consecutivă în campionat

Szabi R

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More