Constantin Din: Cu siguranță voi repara ce s-a întâmplat cu fostele glorii

by Redacția

Constantin Din a oferit primele declarații după ce a devenit noul președinte al Federației Române de Handbal.

Din s-a impus în turul al doilea de scrutin în faţa lui Alexandru Dedu. Din a fost votat de 157 de membri, în timp ce adversarul său a întrunit 66 de voturi.

Gațu, Oțelea, Samungi și Voina, câteva dintre legendele handbalului românesc, au rămas pe holurile hotelului Marriott, în timp ce în sala principală se desfășura Adunarea Generală. 

„Cu siguranță voi repara ce s-a întâmplat cu fostele glorii, acești domni au făcut niște rezultate fabuloase pentru handbalul românesc, eu am profitat de rezultatele fantastice pe care le-au avut. Atunci când mergeam la meciurile internaționale oamenii ne priveau cu mare admirație grație rezultatele dânșilor. A fost o perioadă foarte dificilă, mă bucur că s-a terminat așa. Este o zi foarte frumoasă, iubesc din toată inima handbalul românesc. Poate la fel de frumoasă ca atunci când am avut ultimul meci internațional ca arbitru, când m-am retras, am avut aceleași emoții puternice ca și astăzi”, a spus Constantin Din, la puțin timp după încheierea alegerilor.

Citește și...