Corona Braşov – Dunărea Brăila 24-25

Dupa ce in primele trei etape Corona a demonstrat ca este o echipa  valoroasa in acest sezon, echipa antrenata de Aurelian Rosca pleca favorita  si in partida din cadrul etapei a 4-a a ligii nationale de handbal feminin, insa elevele lui Cristi Preda au stopat sirul de victorii al gazdelor.

Corona Braşov – Dunărea Brăila 24-25.

corona brasov

Eroina oaspetelor a fost portarul Lăcrămioara Stan, care a apărat două lovituri de la 7m, inclusiv pe cea decisivă, din finalul meciului. Mai trebuie menţionată apărarea foarte bună a Coronei, în reprizaa doua, în frunte cu portarul Denisa Dedu…Victoria Brăilei este însă meritată, din moment ce gazdele au avut posibilitatea de şase ori, în finalul meciului, să preia conducerea, dar nu au făcut-o…În acest fel, Brăila a ajuns… sperietoarea Braşovului, pentru că în ultimele patru meciuri disputate, incluzând şi cele trei partide amicale din vară, a câştigat de trei ori!

Conduse la un gol, 24-25, cu un minut inainte de final, brasovencele au ratat sansa egalarii dintr-o greseala puerila, insa nici brailencele nu au reusit sa o invinga pe Dedu. Ultimul atac al partidei a aprtinut Coronei, care dupa o interventie sigura a lui Horjea, a primit direct cartonas rosu si arbitrii au dictat aruncare de la 7m.

Intr-o sala plina de brasoveni care mai sperau acum, cu doar 4 secunde inainte de final, la un punct din aceasta partida, tanara Lacramioara Stan le-a spulberat gazdelor orice sansa de a mentine vreun punct acasa

Corona Braşov: Zamfir 10, Chiper 4, Pricopi 3, Hotea 2, Brădeanu 1, Ţăcălie 1, Apetrei 1, Tudor 1, Raţiu 1.Antrenori : Aurelian Roşca, Vasile Curiţeanu

Dunărea Brăila: Perianu 8, Moldovan 7, Farcău 4, Horjea 3,Adespii 2, Irimia 1.Antrenor : Cristi Preda

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.