Craiova câștigă în decisiv la Zalău. Fază controversată în setul al treilea!

Craiova a câștigat la Zalău, scor 3-2, în meciul 2 al play-off-ului pentru locurile 5-8 din cadrul campionatului național Divizia A 1. La general scorul este 1-1 iar meciul decisiv se va juca la Craiova. 

Zalău – Craiova 2 – 3 (25:18, 20:25, 24:26, 25:18, 11:15)

Gazdele au câștigat primul set cu 25-18. Oltenii au revenit și s-au desprins în setul al doilea fiind mereu la conducere până la finalul acestuia, scor 20-25.

Arbitrajul depășit de situația creată!

Să aștepți aproape zece minute, pentru a lua o decizie, bună ori rea, nu contează, să nu ști ce să fluieri, pare de neconceput, dar atât s-a putut!

La scorul 23-23, alb-albaștrii au primit un punct (inițial a fost pentru gazde) din partea arbitrilor, lucrurile au degenerat, oltenii au luat un cartonaş roşu, astfel că partida s-a reluat de la scorul de 24 – 24, gazdele fiind la serviciu. Craiova a câștigat setul al treilea , scor 24-26.

Nu este pentru prima dată când arbitrajul iese în evidență în acest sezon. Am avut parte în acest play-off de un eveniment asemănător și la Galaţi, la duelul între Arcada și Dinamo.

Gazdele au revenit în joc și au reușit să câștige setul patru, astfel meciul s-a decis în setul al cincilea.

Craiova a gestionat bine setul decisiv și s-a desprins 7-10. Gazdele au comis câteva erori și setul a revenit oltenilor, 11-15.

Cele două formații se întorc în Bănie, pentru decisiv. Întâlnirea e programată sâmbătă 13 aprilie, de la ora 18:00.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More