Craiova fara gol primit dupa trei etape

Craiova nu a primit nici un gol in Campionatul National Liga 1 de cand echipa a fost preluata de Sorin Cartu si Emil Sandoi.

Inaintea etapei a 7-a, la debutul celor doi pe banca tehnica, oltenii nu cunoscusera victoria dupa promovarea pe prima scena si ocupau ultimul loc in clasament, cu doar doua puncte acumulate!

Au urmat succesele cu Otelul Galati (1-0), Universitatea Cluj (2-0 in deplasare) si ASA Targu Mures (1-0). La acestea se adauga si calificarea in „optimile” Cupei Romanie dupa victoria de la Caransebes.

Dupa ultima victorie, cu ASA, directorul tehnic Sorin Cratu a explicat strategia echipei sale.  „A fost un meci foarte greu. Am obtinut trei puncte pe care ni le doream cu ardoare. Nu cred ca a fost un spectacol deosebit, dar trebuie sa intelegeti ca in situatia de acum preocuparea principala este sa recuperam din ceea ce s-a pierdut in trecut si implicit sa acumulam puncte pentru a avea o alta stare de spirit. Am castigat 9 puncte din trei meciuri si fara gol primit, e un lucru bun. Nici adversarul nu a avut un joc cu prea mare orizont sa spere la un rezultat mai bun. Important e ca in acest moment am facut 11 puncte. Trecem printr-o perioada grea si din perspectiva lotului, pentru ca nu ii avem pe toti la dispoziţie. Ba Madson, ba Brandan lipsesc. Dar speram sa ne adunam si, usor-usor, cu cei pe care-i avem in lot, sa avem prestatii bune, sa adunam puncte“, a declarat Cartu pentru site-ul clubului.

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More