Craiova la victorie de bronzul național

SCM Craiova are nevoie de o victorie pentru a câștiga medaliile de bronz în Divizia A1 la volei masculin, după ce a învins-o în decisiv pe CS Dinamo cu scorul de 3-2, sâmbătă, pe teren propriu, în meciul al treilea al finalei mici.

SCM  Craiova, care a cucerit Cupa României în acest sezon, are 2-1 la general şi va juca meciul al patrulea duminică, tot în Bănie (ora 18:00).

Filip Kovacevic (20 puncte) a fost cel mai bun realizator al gazdelor, susţinut de Robert Călin (17), Vinicius Alessandro Dos Santos (15) şi Laurenţiu Lică (10), care joacă ultimele sale meciuri din carieră, la 43 de ani.

De la oaspeţi s-au remarcat Ewoud Gommans (fost la Craiova), cu 17 puncte, Gabriel Cherbeleaţă, 16 p, Bozidar Cuk, 14, Răzvan Mihalcea, 10.

Finala pentru locurile 3-4 se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Ştiinţa Explorări Baia Mare a încheiat sezonul pe locul 7, după ce s-a impus în meciul de clasament (locurile 7-8) cu CSM Constanţa (2-0 la general).

Ştiinţa Explorări a câştigat primul meci cu 3-1, acasă, iar sâmbătă s-a impus la malul Mării cu 3-1.

Citește si...

România, învinsă de Danemarca cu 39-23

Mircea M

CSM Bucureşti, eliminată din Cupa Challenge după ”setul de aur”

Mircea M

Corona, duel cu Dinamo pentru un loc la Turneul Final

C. Sabău

Arcada Galaţi s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Ionuț Popa

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la naționala României

Mircea M

Danemarca – România, Duel pentru locul 1 în grupa E

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More