Cristian Gatu, E greu sa pierzi asa calificarea!

Cristian Gatu, PresŸedintele Federatiei Romane de Handbal, dupaƒ ce Oltchim a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, a declarat caƒ formatia valceanaƒ a iesŸit cu capul sus din competitie.

cristian gatu„Am iesit cu capul sus din Liga Campionilor, dar e greu saƒ pierzi asŸa calificarea. Fetele au demonstrat in aceastaƒ searaƒ ca jocul de la BucuresŸti, din tur, a fost o gresŸeals. Meciul Gyor-Oltchim a fost adevaƒrata finala a Ligii Campionilor, dar aceasta e jocul. Te pedepsesŸte, cand gresŸesŸti. Cu 10 minute inainte de final aveam 6 goluri avans. Am invins, dar nu ne-am calificat. Ce poate fi mai dureros pentru ele? Vom vedea care va fi viitorul echipei. Sunt multi «prieteni» ai echipei, care stau la pandaƒ sŸi se bucura cand e raƒu. Ar fi criminal, dacaƒ una dintre cele mai bune echipe ale Europei s-ar desfiinta”, a declarat Cristian Gatu, pentru MEDIAFAX.

 

Citește si...

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More