joi, august 18, 2022

Cristina Laslo: ”Cinci ani am așteptat aceste meciuri”

by Redacția

Handbalistele echipei naționale sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru Turneul Preolimpic, cele două meciuri care le pot duce la Tokyo fiind programate sâmbătă (cu Norvegia) și duminică (cu Muntenegru). Competiția are loc la Podgorica.

Naționala feminină de handbal traversează cea mai intensă și importantă săptămână a ultimilor ani. În week-end, fetele pregătite de Adi Vasile întâlnesc Norvegia și Muntenegru, în încercarea de a obține biletele pentru Jocurile Olimpice din Japonia.

”Am așteptat aceste meciuri de la precedenta Olimpiadă, la care eu nu am participat. Prezența la JO înseamnă fericire, dorințe și vise împlinite. Cel mai important este primul meci, cu Norvegia, apoi vedem ce calcule ne facem cu Muntenegru. Nu există loc de greșeală, trebuie să ne calificăm pe mâna noastră. Norvegia are un ușor trac cu noi, probabil de când le-am bătut în 2018 ne-au luat frica”, a spus Cristina Laslo, componentă a naționalei feminine de handbal a României.

Ultima sută de metri a pregătirilor pentru Turneul Preolimpic | FOTO: FRH

Primul meci al ”tricolorelor” este programat sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, împotriva Norvegiei. Ziua următoare, de la ora 17.00, se va juca partida decisivă România – Muntenegru. Norvegia – Muntenegru are loc vineri, în prima zi a Turneului Preolimpic.

Înainte de antrenamentul de ieri seară, handbalistele au primit cadouri simbolice din partea membrilor staff-ului tehnic: câte o brățară cu un pandantiv pe care scrie ”Tokyo”.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii