Cristina Mitu a ajuns in semifinale la Eilat

Cristina-Andreea Mitu a invins-o cu 6-3, 6-2 pe croata Tereza Mrdeza si s-a calificat in semifinalele turneului ITF cu premii de 75.000 de dolari de la Eilat (Israel).

Cristina Mitu a ajuns in semifinale la EilatPentru un loc in ultimul act al competitiei, ea joaca impotriva rusoaicei Marta Sirotkina, a 6-a pe lista capilor de serie, cea care tocmai a invins-o in sferturile de finala pe principala favorita, Iulia Putinteva, din Kazahstan.

Cristina-Andreea Mitu a ajuns in semifinalele turneului si la dublu, in echipa cu Ioana-Raluca Olaru, dupa victoria cu 6-2, 6-3 in fata perechii Nicole Clerico/Elitsa Kostova (Italia/Bulgaria). Favorite 3 ale probei, cele doua reprezentante ale noastre s-au oprit insa in penultimul act, invinse pe terenurile de la Eilat Municipal de rusoaica Alla Kudriavteva si ucraineanca Elina Svitolina: 6-4, 4-6, 6-10. Asadar, Cristinei-Andreea Mitu ii ramane sansa de a juca pentru trofeu la individual.  

Citește si...

Simona Halep, suspendată patru ani pentru DOPAJ

Oana B

Agenţia Naţională Anti-Doping anunţă că nu se pronunţă în cazul Simonei Halep

Redacția

George Cosac: În 2022 am lucrat strict pe funcţia de avarie

Szabi R

Halep a confirmat despărţirea de Toni Iuruc

Szabi R

Horia Tecău s-a retras din activitatea sportivă

Redacția

Polonia – România 4-0, după disputarea meciului de dublu

Szabi R

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More