Cristina Neagu, dezamăgită de decizia FRH. „O decizie nedreaptă!”

Cristina Neagu a reacționat pe pagina sa de socializare imediat după ce Federația Română de Handbal a decis în urma voturilor, să nu acorde titlul de campioană în sezonul 2019 – 2020.

Cea mai bună handbalistă din lume s-a declarat dezamăgită de decizia luată de FRH de a opri sezonul 2019 – 2020 și speră ca CSM București să primească un wild-card pentru a putea să joace în sezonul următor din Liga Campionilor.

O decizie nedreaptă!

„Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine, din cauza problemelor la genunchi. Am început totuși să joc și într-un timp foarte scurt am reușit să revin la forma dinaintea accidentării și am jucat la cel mai înalt nivel. Apoi, sportul a fost și el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini și n-am știut dacă vom reuși să terminăm acest sezon pe terenul de handbal.

Astăzi, Federația Română de Handbal a decis să înghețe campionatul cu clasamentul actual, fără acordarea medaliilor de campioni. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câștigăm titlul în acest sezon, și singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puțin disputat decât alte echipe. O restanță pe care cel mai probabil am fi câștigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul și ar fi trebuit să fim calificate direct. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestui sezon și sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline și spectacol pe teren. Aveți grijă de voi și să ne revedem sănătoși! ” a scris Cristina Neagu pe Facebook.

Cu tot respectul, dar cum să ceri disputarea unei restanțe din moment ce campionatul a fost oprit? Așa doar pentru că este vorba de CSM București? Este nedrept, dar sportul merge mai departe. Cu toții eram conștienți că nu vom avea campioană! Din păcate pandemia a afectat sportul românesc, care și așa era cum era.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV