Cristina Neagu: „Hoție pe față!” Vin demisiile la CSM?

CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de echipa daneză Team Esbjerg cu scorul de 33-31 (16-18), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în manşa secundă a sferturilor de finală.

În minutul 37 al meciului arbitrii spanioli i-au arătat cu mare ușurință cartonașul roșu lui Emilie Arntzen. Câteva momente mai târziu, aceeași sancțiune a fost dictată și pentru Crina Pintea, moment în care partida a scăpat de sub control.

Un joc previzibil al MULTINAȚIONALEI, care este eliminată din competiție după un joc slab.

Calificarea s-a pierdut în tur!

Un joc slab al tigroaicelor în ciuda acuzațiilor la adresa arbitrajului, cu așa multe greșeli nu ai cum să câștigi. Să ne vedem de ale noastre înainte să acuzăm arbitrajul, să ne concentrăm la joc, să fim serioși,  de câți ani ne chinuim spre finalul sezonului.

De 5 ani CSM-ul nu se califică în Final 4, cu Vasile pe bancă!

Cu un BUGET de 3,8 milioane euro nu prind Turneul Final, având la timonă pe Vlad Enăchescu. Frustrarea la cote înalte,  dar cine va ținut sa dați goluri?

CSM București a cedat în cele din urmă în fața lui Esbjerg cu 31-33, după ce pierduse și partida din tur, cu scorul de 28-32.

Cristina Neagu a răbufnit și a acuzat arbitrajul drept „hoție pe față”: cartonașele roșii încasate de Crina Pintea și Emilie Arntzen . Pintea, jucătoarea artificială, la cel mai slab joc al ei la CSM.

„Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, în Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm, 7 contra 9 nu poți juca handbal. De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcție, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți. În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față, trăim această hoție pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupți contra sistemului”, a spus Cristina Neagu pentru Prosport.

Citește si...

Zalăul urcă pe loc de play-off

C. Sabău

U Cluj și CFR Cluj s-au calificat în „sferturi”!

Redacția

Am pierdut și cu Germania!

Redacția

Schimbare în echipa României înaintea jocului decisiv cu Germania

Redacția

CSO Voluntari s-a calificat în sferturile Cupei Challenge

Redacția

Reacția FRH după ce România a pierdut cu Danemarca

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More