Cristina Neagu s-a accidentat si va fi departe de teren cel puţin sase luni

Cristina Neagu a suferit o ruptură ade ligament la genunchiul  stâng şi nu va fi pe teren în meciul pe care Oltchim Râmnicu Vâlcea îl va disputa duminică, de la ora 19.00, pe teren propriu, contra campioanei Ungariei, FTC Budapesta, în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cristina Neagu s-a accidentatCristina Neagu s-a accidentat în timpul unui antrenament desfăşurat în cursul zilei de luni, iar RMN-ul efectuat de jucătoare în această dimineaţă a evidenţiat că sportiva a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului stâng. Această accidentare o va ţine pe Neagu departe de teren cel puţin şase luni, potrivit primelor estimări ale medicilor.Astfel, sezonul 2012-2013 este practic terminat pentru interul stânga, iar vestea loveşte în plin şi Oltchimul, în vederea partidelor din Liga Campionilor.

În vârstă de 24 de ani, Cristina Neagu se află la a doua accidentare serioasă din carieră, după cea suferită la umărul drept, care a ţinut-o departe de teren mai bine de un an şi jumătate, până în septembrie 2012, şi care a necesitat şi o intervenţie chirurgicală.

Pe 14 ianurie 2011, Cristina Neagu a fost desemnată de către Federaţie Internaţională de Handbal (IHF) cea mai bună jucătoare din lume în 2010.

Citește si...

Constantin Din: Mi se cere demisia, dar lucrurile s-au îmbunătăţit în handbal

Mircea M

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More