Cristina Popovici: ”Trebuie să ne facem jocul nostru și să adăugăm încă trei puncte în clasament”

by Redacția

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu se pregătesc pentru un nou duel în campionat. În drumul spre Liga Florilor, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu echipa Centrului Național de Excelență de la Baia Mare. Meciul dintre CSM Târgu Jiu și CNOPJ Baia Mare este programat pentru duminică, 3 aprilie, de la ora 12.00 și contează pentru etapa 19-a din Seria B a Diviziei A.

Cristina Popovici a contribuit din plin, prin paradele sale, la seria excelentă din campionat a echipei gorjene.

”Trebuie să pregătim meciul foarte bine tactic, să ne facem jocul nostru și să adăugăm încă trei puncte în clasament”,  este mesajul transmis de handbalista care apără poarta CSM Târgu Jiu, Cristina Popovici.

„La un meci foarte greu. Baia Mare are o echipa tânăra, bătăioasă. Dacă ne uităm la meciul din tur, care s-a încheiat la o diferența mică de scor, atunci trebuie să ne luăm toate măsurile și să tratăm meciul cu maximă seriozitate. Trebuie să pregătim meciul foarte bine tactic, să ne facem jocul nostru și să adăugăm încă trei puncte în clasament. ” a mai spus Cristina Popovici.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii