CS Dinamo, finanţat 70% de la bugetul de stat şi 30% din fonduri private

Clubul Sportiv Dinamo este finanţat în proporţie de 70% de la bugetul de stat şi 30% din fonduri private, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, informeaz[ AGERPRES.

Oficialul COSR şi-a exprimat totodată speranţa că ponderea finanţărilor clubului subordonat Ministerului Afacerilor Interne se va inversa.

„L-am întrebat pe preşedintele clubului Dinamo care este procentul de finanţare la Dinamo Bucureşti şi mi-a zis că 30 cu 70. Şi eu am zis: ‘Sper că 70 de la privat’. ‘Nu, invers, statul, 70, şi privatul, 30’. Sunt convins că paşii pe care îi face va inversa ponderea, pentru că acest proiect acolo tinde. Pentru că nu poate fi o susţinere 100% nici de o parte, nici de cealaltă, nici de către stat, nici de către privat. Şi cred că această cooperare, conlucrare între cele două entităţi foarte importante în economia unei ţări este calea către succes”, a declarat Covaliu, într-o conferinţă organizată de CS Dinamo.

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More