CS Minaur a anunțat al șaselea transfer

by Redacția

Vicecampioana României, CS Minaur a anunţat mutările pentru următorul sezonului. Vor pleca șapte jucătoare la sfârșitul campionatului: Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Yaroslava Burlachenko, Angela Cioca și Asuka Fujita. În schimb, vor sosi alte opt handbaliste.

CLUBUL A ANUNŢAT AL ȘASELEA TRANSFER

Dijana Ujkic s-a născut la Podgorica (Muntenegru) în data de 5 iulie 1996. Are 1.72m și 78 kg și joacă pe postul de extremă dreapta. A evoluat la nivel de senioare pentru: ŽRK Danilovgrad (2013-2015), ŽRK Buducnost (2015-2019), Măgura Cisnădie (2019-2020), SCM Gloria Buzău (2020-2021) și Bourg de Péage Drôme HB (Franța, în sezonul 2021-2022). Este componentă a echipei naționale a statului Muntenegru, pentru care are 54 de selecții, cu 47 de goluri marcate. A participat la ultima ediție a Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania.

În campionatul francez, până în acest moment, a evoluat în 22 de partide, marcând de 39 de ori. La națională, are 4 goluri marcate în Cupa Națiunilor, Muntenegru jucând în compania Norvegiei, Macedoniei de Nord și Sloveniei. Joi, Muntenegru a învins Slovenia cu 33-28, cu Ujkic pe foaie și cu viitoarea sa colegă, portarul Amra Pandzic la echipa adversă. Duminică, cele două echipe s-au întâlnit din nou, iar Muntenegru s-a impus din nou, 34-30, iar Dijana și Amra au fost din nou adversare.

Aleksandra Vukajlovic, Gabriela Gudelj, Talita Alvez Carneiro, Itana Cavlovic ȘI Magda Alfredo Cazanga sunt transferurile anunțate până în prezent. 

Minaur Baia Mare va juca pentru al doilea an consecutiv în Final Four-ul EHF European League, urmând să joace împotriva celor de la Viborg, pe 14 mai, în Danemarca.

Citește și...