CS Minaur a perfectat un nou transfer pentru sezonul viitor

by Redacția
FOTO CS Minaur

Echipa feminină de handbal CS Minaur a anunţat, joi, pe pagina sa de Facebook, perfectarea unui nou transfer pentru sezonul viitor, cel al croatei Gabriela Gudelj. 

Gudelj s-a născut la Split (Croația) în data de 9 august 1997. Are 1.75m și 69 kg și joacă pe postul de inter dreapta.

A început handbalul în orașul ei natal, apoi și-a continuat activitatea la Lokomotiva Zagreb. A plecat apoi în Norvegia, unde A plecat apoi în Norvegia, unde a jucat trei sezoane la două cluburi, Gjovik și Byasen Handball. Acum două sezoane s-a întors în Croația la Zrinski, iar mai apoi a semnat pentru Podravka Vegeta, unde a fost colegă cu internaționalele romance Yulia Dumanska și Bianca Bazaliu. Pentru Podravka a evoluat și în grupele Ligii Campionilor, marcând două goluri.

Gabriela a făcut parte din echipa de handbal feminin a Croației în calificările la Campionatul European din octombrie anul trecut și a participat și la Campionatul Mondial din Spania.

De la echipă vor pleca după terminarea acestui sezon șapte jucătoare: Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Yaroslava Burlachenko, Angela Cioca și Asuka Fujita.

CS Minaur a semnat înțelegeri cu opt jucătoare, șase din străinătate și două din România. 

Prima jucătoare anunțată de CS Minaur este Aleksandra Vukajlovic, sportivă născută pe 7 iunie 1997 (Serbia).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii