CSM Bucureşti – CSM Târgu Jiu, în finala Cupei României

Campioana CSM Bucureşti şi CSM Târgu Jiu sunt finalistele Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinalele Turneului Final de la Bistriţa, formaţiile Dunărea Brăila, respectiv Gloria Bistriţa. În ciuda „frustraților” care comentează meciurile la postul TV, acești nesimțiți care iși bat joc de sportive și în special de acest sport, au reușit calificarea în premieră în marea finală. Nu este posibil ca dupa 10 minute să desfințezi o echipă și să menționezi în direct că aceste nu au șanse!

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 35-26 (18-11), în prima semifinală a zilei, iar în cea de-a doua, Gloria Bistriţa a fost învinsă de CSM Târgu Jiu, cu 29-27 (15-15).

Astfel, duminică, pentru medalia de bronz vor juca învinsele Dunărea Brăila – Gloria Bistriţa, iar pentru trofeu CSM Bucureşti – CSM Târgu Jiu.

Potrivit regulamentului FRH, „Câștigătoarea Cupei României Râureni va avea drept de înscriere în sezonul următor în European Handball League. În cazul în care câștigătoarea Cupei României este și câștigătoarea Ligii Naționale, finalista Cupei României va avea drept de înscriere în EHF European League.” CSM București este deja campioană în Liga Națională.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More