CSM Bucuresti, în căutarea victoriei cu numărul 9 în Liga Campionilor

În această sâmbătă, multinaționala CSM, se întoarce în Sala Polivalentă pentru meciul cu Odense Handbold, din grupele principale ale EHF Champions League, duelul fiind programat începând cu ora 19.

După victoria din etapa trecută, o victorie facilă pe terenul celor de la DHK Banik Most – 26-35, în primul meci din 2023, reprezentând a opta victorie în actuala ediție de Liga Campionilor și a patra consecutivă. Tigroaicele și-au consolidat prima poziție în grupă, adunând 17 puncte, cu 3 mai multe față de campioana Europei, Vipers Kristiansand.

Odense Handbold vine la București după ce, în runda trecută, au trecut de franțuzoaicele de la Brest Bretagne Handball la un gol diferență – 25-24 -, pe teren propriu. În acest moment, danezele se află pe locul trei în clasament, cu șapte victorii și trei înfrângeri.

 „Așteptăm cu nerăbdare să întâlnim, sâmbătă, un adversar bun precum este Odense. Cred că va fi un joc foarte interesant datorită calității care se regăsește la ambele echipe. Jucăm acasă și suntem foarte încântați să simțim din nou sprijinul fanilor noștri!” a declarat Adi Vasile pentru site-ul oficial al clubului bucureștean.

Citește si...

A întrat cu RANGA în sala Sporturilor din Oradea. Jandarmii erau pe la alte uși!

Mircea M

Gorjencele învinse la 12 goluri de Măgura Cisnădie

Vasile.M

Kim Rasmussen: Suntem dezamăgiți dar trebuie să învățăm din acest meci

Ionuț Popa

Craiova a câştigat în premieră Cupa României

Mircea M

Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Ionuț Popa

Dinamo s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More