CSM București s-a calificat, pentru a treia oară consecutiv, în Final Four-ul Ligii Campionilor!

Tigroaicele s-au calificat pentru a treia oară consecutiv în careul de ași al Women’s EHF Champions League, depunându-și totodată candidatura la cucerirea trofeului!

La adăpostul avantajului din tur, când au câștigat la 13 goluri diferență, 34–21 (19–13), în urma unei evoluții fantastice, fetele noastre au pierdut returul cu Metz, 20-27 (9-14), dar s-au calificat între cele mai bune patru formații de club din lume.

Au înscris pentru CSM București: Neagu 8, Gullden 7, Niombla 2, Frafjord 1, Kurtovic 1 și Mehmedovici.

În Final Four-ul Ligii Campionilor, care va fi găzduit în perioada 12-13 mai de „László Papp Budapest Sports Arena” din Budapesta, s-au calificat formațiile CSM București, Győri ETO, HC Vardar și Rostov-Don. Tragerea la sorți a semifinalelor Ligii Campionilor ediția 2017-2018 va fi efectuată marți, 17 aprilie.

„Am intrat cu handicap de cinci goluri la pauză. Am vorbit la vestiar să fim liniştite, concentrate. Nu m-am temut, avem mai multă experienţă şi mai multă valoare. Şi arbitrajul a fost cum a fost şi nu ne-am putut face jocul. Am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului. Arbitrul mi-a spus din primul minut că dacă mai ating pivotul îmi dă eliminare. Mai avem multe de pus la punct, şi la Budapesta jucăm pe teren ostil.
Trebui să jucăm mult mai bine dacă vrem să jucăm pentru trofeu. Nu am nicio preferinţă, va fi un Final Four foarte echilibrat. Contează foarte mult forma din ziua semifinalei, să ai şi un pic de noroc. Mai avem o lună, e clar că avem de analizat, ne vom pregăti mai bine pentru că vrem să mergem la Budapesta cu şanse la trofeul Ligii Campionilor”
, a spus Cristina Neagu, la Telekom Sport.

„A fost meci deosebit, toate știau asta. Nu vom mai avea astfel de meciuri la Final Four. Trebuie să fim mai buni la toate capitolele pentru a câștiga. Trebuie să câștigăm toate meciurile, suntem CSM. Avem șanse la fel de mari ca restul echipelor pentru a câștiga trofeul”, a declarat Per Johansson, antrenorul echipei naostre, pentru Digi Sport.

Foto csmbucuresti.ro

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate