CSM București și-a aflat adversara din optimile de finală ale EHF Champions League

by Redacția

Faza grupelor DELO EHF Champions League s-a încheiat. În urma rezultatelor, au fost definitivate ierarhiile în cele două grupe și, de asemenea, țintarul meciurilor din play-off-ul de calificare în sferturile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi din handbalul mondial.

Astfel, CSM București, care a încheiat pe locul 5 în Grupa A, va întâlni în runda următoare formația rusă CSKA Moscova, echipă pregătită de antrenorul român Florentin Pera, fostul tehnician al echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Cele două se vor întâlni în dublă manșă, primul meci jucându-se la București, pe 26 martie 2022, iar weekendul următor, pe 2 aprilie 2022,  la Moscova!

CSM București și CSKA Moscova s-au întâlnit în sezonul trecut în sferturile de finală ale competiției. După 32-27, la București, CSM a pierdut la Moscova cu 19-24. Rusoaicele s-au calificat atunci grație golurilor mai multe marcate în deplasare. A fost pentru prima dată când CSKA s-a calificat în Final Four-ul DELO EHF Champions League.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii