miercuri, august 10, 2022

CSM Deva se pregătește pentru noul sezon

by Szabi R

După trecerea vizitei medicale, echipa de handbal feminin CSM Deva a trecut la antrenamentele fizice. Fetele au revenit fără probleme de sănătate din perioada de vacanță, iar antrenorul principal de la CSM Deva, Daniel Gheorghe, speră ca jucătoarele să treacă, fără probleme, și de această perioadă de pregătire fizică intensă.

“Sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat fetele la antrenamente după vacanță. De altfel, jucătoarelor le-am lăsat un program de lucru și pentru perioada de repaos, și, după rezultatele testelor fizice pe care le-am efectuat la primele antrenamente, dar și lipsa problemelor medicale, rezultă că fetele l-au respectat, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Este o perioadă de pregătire fizică intensă, de încărcare, și sper ca jucătoarele să treacă cu bine peste ea, și fără accidentări. Noi muncim în continuare”, a declarat Daniel Gheorghe.

Lotul nu a suferit modificări față de cel prezent la reunire, sub comanda antrenorilor Daniel Gheorghe și Olivia Nanu pregătindu-se portarii Ana Inculeț și Andreea Năstasă și jucătoarele de câmp Dalia Cîmpean, Bianca Cherecheși, Irina Croitoru, Sylwia Lisewska, Cristina Malac, Alexandra Orșivschi, Mălina Petrescu, Sahra Racho, Diana Șamanț, Andreea Tetean și Daniela Toader.

Săptămâna viitoare se va trece la antrenamentele cu mingea și va fi stabilit programul jocurilor amicale din perioada precompetițională, tot în aceeași perioadă existând posibilitatea să fie anunțate și numele jucătoarele care vor mai veni la CSM Deva.

Sezonul viitor CSM Deva, club susținut de municipalitatea din reședința județ și înființat la inițiativa primarului Nicolae Florin Oancea, va evolua în al doilea eșalon valoric al handbalului feminin autohton.

În ceea ce privește data de începere a Ligii secunde de handbal feminin, estimată, neoficial, în jurul datei de 10 septembrie, precum și despre numărul de serii, dar și despre totalul echipelor participante la întrecere se așteaptă o comunicare oficială din partea Federației de specialitate.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii