CSM Iași a bifat al doilea transfer!

Clubul Sportiv Municipal Iași a anunțat cel de-al doilea transfer al verii: Jo Harang, în vârstă de 32 de ani. Jo și-a început cariera profesionistă la Incheon City, unde a jucat între 2010 și 2014. A continuat să se dezvolte handbalistic la Gwangju City (2014-2018), Daegu City (2018-2019) și Busan City (2019-2023), echipe importante din campionatul sud-coreean.

CSM Iași a bifat a doilea transfer!

Evoluând pe postul de extremă stânga, Jo este cunoscută pentru agilitate și pentru viteza sa remarcabilă pe teren. La acestea se adaugă și tenacitatea specifică jucătoarelor asiatice. De asemenea, este o prezență constantă în echipa națională feminină a Coreei de Sud, având multiple selecții și contribuind semnificativ la rezultatele echipei pe plan internațional. Locul 4 la Jocurile Olimpice de vară din Londra (2012), cu naționala Coreei de Sud, reprezintă cea mai notabilă performanță a acesteia. A urmat, în 2021, un loc 8 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La nivel continental, Jo este multiplă câștigătoare a Campionatului Națiunilor de Handbal Feminin din Asia.

A mai semnat pentru CSM Iași, Jovana Milojevic, o jucătoare cu o vastă experiență în competiția de top a handbalului, Liga Campionilor.

 

Citește si...

Minaur la al șaselea transfer!

Redacția

Dunărea Brăila începe sezonul cu două jocuri în deplasare

Mircea M

Gorjencele vor juca în deplasare la Buzău în prima rundă a noului sezon

Vasile.M

S-a stabilit programul Ligii Florilor, ediția 2024-2025

Mircea M

Tricolorii” au învins-o pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Redacția

Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More