CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni, în sferturile Cupei României

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, o va înfrunta pe CSM Slatina în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, potrivit tragerii al sorţi efectuate, luni, la sediul Federaţiei Române de Handbal.

Luni dimineață, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României feminine. Cele patru partide care vor decide echipele calificate la Turneul final sunt:

  • CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni,
  • CSM București – CSM Slatina,
  • Corona Brașov- Dunărea Brăila
  • Știința București – Gloria Bistrița

Tragere la sorți cu noroc pentru formația gorjeană

Adversarul din sferturi al gorjencelelor, Dacia Mioveni, nu este unul de speriat. Gorjencele au două victorii în acest sezon împotriva echipei din Mioveni.

În prima etapă din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu s-a impus, pe teren propriu, scor 27-25. Și în retur, pe terenul Daciei, tot CSM a fost echipa mai bună. Formația din Târgu Jiu s-a impus atunci cu 27-23.

Antrenorul gorjean mizează însă pe avantajul terenului propriu și pe sprijinul fanilor gorjeni.

”Putem spune că este o tragere la sorți bună pentru noi, având în vedere că puteam juca cu CSM București, Dunărea Brăila sau Gloria Bistrița, adversari foarte dificili.  Întâlnim Dacia Mioveni, iar faptul că jucăm acasă este un avantaj pentru noi. Ne bucurăm că putem să jucăm în fața publicului de la Târgu Jiu acest meci. Nu va fi ușor contra Daciei Mioveni. Avem două victorii împotriva lor în acest sezon și sigur vor veni motivate la Târgu Jiu, dar noi vrem să facem un meci bun, să le oferim suporterilor un nou motiv de bucurie. Vrem să mergem în Final 4”. 

Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, pe 9 martie, pe terenul primelor echipe.Final 4-ul se va disputa pe 20-21 mai.

Citește si...

Corona Brașov învinge campioana în trei seturi

Mircea M

Florentin Pera: „Sunt foarte mândru de jucătoare, au luptat până la capăt”

Redacția

„Tricolorele”, victorie în fața Japoniei

Redacția

Corona Brașov întâlnește campioana

Mircea M

Calificarea în sferturi, aproape imposibilă

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la a zecea victorie consecutivă în campionat

Szabi R

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More