CSM Târgu Jiu, în premieră în optimile Cupei României la handbal feminin

by Redacția

CSM Târgu Jiu a reușit, în premieră, calificarea în optimile Cupei României, după ce a trecut de Activ Prahova Ploiești, scor 30-21. Calificarea este una pe deplin meritată de formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache și vine la finalul unui meci foarte bun făcut de gruparea gorjeană.

La calificare a contribuit din plin și Sabine Klimek, centrul CSM-ului a înscris 6 goluri în poarta echipei din Ploiești, fiind cea mai bună marcatoare a formației gorjene.

Robert Bălăeţ, director CSM Târgu Jiu:”Sunt extrem de fericit şi mulţumit de joc şi de rezultat, un rezultat care ne-a calificat în turul următor al Cupei României, acolo unde vom juca cu Rapid Bucureşti, liderul din Liga Florilor. Calificarea este o mare bucurie pentru oraşul Târgu Jiu şi pentru aceste fete, dar în acelaşi timp şi un lucru extraordinar pentru că au şansa de a întâlni liderul din prima ligă. Nu prea avem aşa mult timp să ne bucurăm pentru că ne aşteaptă un meci extrem de important în campionat, cu CSU Oradea, pentru că acolo este principalul nostru obiectiv, câştigarea Seriei B şi promovarea în Liga Florilor. Mai sunt 10 meciuri de disputat, pe care trebuie să le câştigăm, şi apoi ne vom bucura pe deplin. Le felicit pe fete pentru meciul de la Ploieşti. Un joc bun, consistent şi o calificare meritată”.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii