CSM Târgu Jiu la a 11-a victorie consecutivă

by Redacția

CSM Târgu Jiu îşi continuă drumul către Liga Florilor. Liderul Seriei B, CSM Târgu Jiu, formaţie antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, a trecut de CSU Reşiţa, scor 34-21, la pauză 17-13 şi a înregistrat a-11-a victorie consecutivă din actuala stagiune a Seriei B a Diviziei A. Partida a contat pentru etapa a-13-a, ultima din turul acestei ediţii de campionat. 

Sâmbătă, 5 februarie, în prezenţa unui public numeros în Sala Sporturilor, CSM Târgu Jiu a încheiat în forţă turul de campionat din Seria B cu o victorie fără probleme în faţa echipei CSU Reşiţa. CSM Târgu Jiu nu s-a putut baza la acest meci pe cea mai bună marcatoare a echipei din această ediţie de campionat, Ira Zinatullina, accidentată, dar şi fără interul Anna Ivanenko, nerefăcută total după o accidentare. În schimb, a revenit într-un joc oficial, după o accidentare, Ioana Daniela Toader.

Florenţa Ilie şi Bianca Stanca au fost cele mai bune marcatoare ale echipei din Târgu Jiu, ambele cu 7 reuşite. De remarcat că toate cele 7 goluri marcate de Bianca Stanca au fost reuşite pe parcursul reprizei secunde. O evoluţie bună a avut şi Ioana Daniela Toader, care a revenit pe parchet după o accidentare şi a reuşit 4 goluri în poarta Reşiţei.

În campionat, CSM Târgu Jiu va juca următoarea etapă tot pe teren propriu, pe 20 februarie, cu CSU Oradea.

Până la următoarea confruntare din campionat, CSM Târgu Jiu va juca în Cupa României Fan Courier, în turul suplimentar, marţi, 8 februarie, cu CSU Universtatea de Vest Timişoara. Meciul se dispută la Târgu Jiu. În cazul în care se califică, CSM Târgu Jiu va juca în faza următoare din Cupa României cu învingătoarea din partida CSM Roman – CS Activ Prahova Ploiești.

Citește și...