miercuri, august 17, 2022

CSM Târgu Jiu, la a cincea victorie în Liga Naţională

by Vasile.M
FOTO: ALIN PEPTAN/CSM Târgu Jiu

La primul meci pe teren propriu în 2022, CSM Târgu Jiu a reuşit o nouă victorie în Liga Naţională. Sâmbătă, 8 ianuarie, elevii pregătiți de Jordanco Davitkov au bifat a cincea victorie din acest sezon, după ce au trecut de Athletic Constanţa, scor 81-70.

Oaspeţii au început mai bine meciul şi au câştigat primul act al confruntării, dar începând cu sfertul doi, gruparea gorjeană a trecut la cârma jocului şi s-a impus în celelalte trei secvenţe ale partidei. Scorul pe sferturi a fost: 14-19, 24-18, 26-21, 17-12. Meciul a contat pentru etapa a-14-a din LNBM.

CSM Târgu Jiu avea nevoie de victorie ca de aer în confruntarea cu Athletic Constanţa, pentru a nu pierde contactul cu echipele care se luptă pentru un loc de play-off.

Kevin Allen a fost cel mai bun om al grupării gorjene cu 19 puncte marcate, 14 recuperări şi 4 pase decisive, în timp ce Porter Troupe a fost providenţial în momentele cheie ale partidei. Căpitanul gorjenilor a acumulat 14p, 4 recuperări şi un asist. Evoluţii de excepţie au avut şi Brandon Sly cu 13p, 3 recuperări şi 4 pase decisive, Ahmed Bashir cu 12p, dar şi Titus Nicoară, revenit lângă echipă după ce a absentat la meciul de la Ploieşti. Titus a înscris 10p, a avut 7 recuperări şi un asist.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii