CSM Târgu Jiu la cea de-a 17-a victorie consecutivă

Gorjencele promovate matematic în Liga Florilor!

by Vasile.M
FOTO CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a înregistrat vineri, 29 aprilie, cea de-a 17-a victorie consecutivă din acest campionat şi a obţinut matematic promovarea în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut de CS Arena Târgu Mureş, scor 41-23, într-un meci care a contat pentru etapa a 23-a din Seria B a Diviziei A.

Parcursul impecabil al handbalistelor a continuat şi în confruntarea cu echipa din Târgu Mureş. Gorjenecele au dominat autoritar partida şi s-au impus fără probleme, într-un meci în care a lipsit Sabine Klimek, accidentată, dar în care Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

Pal Ceandani, cu 6 goluri marcate a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu, fiind urmată de Mihaela Obedeanu, cu 5 goluri.

Liviu Andrieş a fost mulţumit de prestaţia elevelor sale într-un meci în care nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei şi la capătul căruia CSM Târgu Jiu a obţinut promovarea matematică în Liga Florilor.

„A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt, în care nu s-a pus problema învingătoarei, toate fetele au avut minute de joc și ne bucuram pentru încă o victorie și de promovarea matematica în Liga Florilor. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în aceasta mare realizare și îi așteptăm în continuare alături de noi”. a declarat Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu: Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu, Cristina Popovici, Bianca Chiriţă 2g, Bianca Stanca 4g, Andreea Olariu 2g, Valentina Toader 3g, Anna Ivanenko 4g, Ira Zinatullina 3g, Gabriela Frunză 4g, Alexandra Gavrilă 1g, Pal Ceandani 6g, Florenţa Ilie 4g, Iulia Andrei 3g, Mihaela Obedeanu 5g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii