marți, august 16, 2022

CSM Târgu Jiu, o victorie și o înfrângere în partidele de verificare de la Ploiești

by Vasile.M
FOTO: Csmtargujiu.ro / Alin Peptan
CSM Târgu Jiu a început seria partidelor de verificare în vederea pregătirii noului sezon competițional, cu două meciuri disputate la Ploiești, în compania formației CS Activ Prahova Ploiești. Prima confruntare s-a încheiat cu victoria gazdelor, care s-au impus cu 31-28. În cea de a doua partidă, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună. Gorjencele au trecut de echipa din Ploiești cu 31-30.

În așteptarea deciziei FRH cu privire la sistemul competițional 2021-2022, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-au deplasat pe terenul unei echipe cu pretenții la promovare în Liga Florilor, CS Activ Prahova Ploiești.

„Au fost două meciuri utile, două teste de care aveam nevoie pentru a vedea la ce nivel suntem în acest moment. Din punct de vedere fizic, echipa a stat foarte bine, dar având în vedere transferurile pe care le-am făcut în această vară, este clar că mai avem de lucru la capitolul relații de joc. Am rulat tot lotul și în general sunt mulțumit de cum s-a mișcat echipa. Toată lumea este ok după aceste teste de verificare, revenim la antrenamente și ne pregătim pentru turneul de la Târgu Jiu.” a declarat Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu pentru site-ul ofiail al clubului gorjean.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează alte partide de verificare. Gorjencele vor juca pe teren propriu în cadrul memorialului „Mircea Pașek”. La competiția ce va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Jiu în perioada 27-29 august vor mai participa CSU Oradea, CSU Cluj Napoca și CSM Corona Brașov.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii