CSM Târgu Jiu, s-a calificat în Optimile Cupei României

by Vasile.M

CSM Târgu Jiu a trecut de CS Activ Prahova, scor 30-21, la pauză 13-11, în Turul 1 al Cupei României. Duminică, 13 februarie, în Sala Olimpia din Ploieşti, CSM Târgu Jiu a făcut un meci excelent în faţa echipei Activ Ploieşti şi s-a calificat în următoarea fază a competiţiei. După o primă repriză ceva mai echilibrată, elevele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-au dezlănţuit în partea a doua a meciului şi şi-au asigurat prezenţa în Turul 2 al Cupei României Fan Courier. În optimile Cupei României, CSM Târgu Jiu va juca cu Rapid Bucureşti, liderul din Liga Florilor.

Activ Prahova Ploieşti – CSM Târgu Jiu 21-30

Sabine Klimek a reuşit 6 goluri la Ploieşti şi a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, fiind urmată de Iulia Andrei cu 5g, Florenţa Ilie şi Ioana Toader cu câte 4 goluri marcate. De remarcat că toate handbalistele CSM, cu excepţia celor trei jucătoare din poartă, au marcat în acest meci.

În turul 2 al Cupei României, în optimile de finală, CSM Târgu Jiu va juca cu Rapid Bucureşti, liderul din Liga Florilor, echipa care s-a impus, tot astăzi, la Slobozia, în confruntarea cu Unirea, scor 28-26. Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti se va disputa la Târgu Jiu şi conform FRH se va disputa pe 23 martie.

Citește și...