CSM Târgu Jiu, se impune în derby-ul Seriei B

by Vasile.M

CSM Târgu Jiu a obţinut o victorie de senzație duminică 30 ianuarie, în deplasarea de la Bistriţa şi a făcut un pas important către Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus pe terenul Gloriei Bistriţa II, scor 33-31, după ce la pauză gazdele au avut 18-15.

CSM Târgu Jiu a revenit, după ce a fost condusă şi cu 6 goluri în prima parte a meciului. Gorjencele au făcut o repriză secundă excelentă şi a obţinut o victorie care o menţine în fotoliul de lider al Seriei B şi o propulsează ca principala favorită la caştigarea seriei.

Ira ZINATULLINA a fost cea mai bună jucătoare a echipei gorjene. Interul CSM-ului a înscris 13 goluri în poarta Bistriţei. În partida de la Bistriţa a debutat şi noul centru al CSM Târgu Jiu, Alexandra Maria Gavrilă.

„A fost un meci în care am reușit să ne ridicam nivelul de agresivitate și concentrare pe toată durata lui. Aveam nevoie de un astfel de joc pentru tot ceea ce urmează, pentru nivelul la care ne dorim să ajungem. Le felicit pe fete pentru tot ce au realizat astăzi, este munca lor și meritul lor”. a declarat Liviu Andrieş pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

Citește și...